Landelijke actie 2

 

Spaar voor 6 leuke Clicformers constructies

17P08-Clicformers-Pagina-Header-2000x1126.jpg

Spaar vanaf 16 augustus t/m 17 oktober 2017 bij BP voor fantastisch speelgoed waarmee u ook nog werkt aan de ontwikkeling van uw kind of kleinkind. Clicformers: kleurrijk en educatief bouwspeelgoed voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. 

Een cadeau voor elk kind 

Zet de figuren in elkaar en speel ermee. Of combineer meer blokjes en accessoires tot fantasiewezens! Spelen met Clicformers stimuleert de creativiteit en verbetert de oog-handcoördinatie. Van kleuters tot en met de basisschool. 

Sparen gaat spelenderwijs 

U krijgt 1 spaarsticker bij elke 10 liter brandstof die u bij BP tankt. Met 6 stickers is uw spaarkaart vol en koopt u al één van de 6 Clicformers voor maar € 5,49 per stuk (adviesprijs € 12,99).* Op = op! 

FreeBees-spaarders sparen sneller! 

Spaart u FreeBees? Dan is uw spaarkaart nog sneller vol: al met 3 stickers. U kunt op vertoon van uw FreeBees-kaart en een spaarkaart met 3 stickers al van deze actie profiteren. Zo spaart u nog sneller alle 6 Clicformers bij elkaar!

Maak kans op leuke prijzen! 

Ga naar clicformers.nl/bp en bekijk handige filmpjes over hoe te bouwen met Clicformers. Tevens organiseert Clics een leuke bouwwedstrijd voor kinderen met kans op leuke prijzen. Klik hier en lees er alles over.