CNG

Eindelijk is het zover.

Sinds medio juni 2016 verkopen wij ook aardgas (ook wel CNG genaamd). Deze milieuvriendelijke brandstof is bij ons 24/7 beschikbaar. De brandstof kan in de shop afgerekend worden met alle betaalmiddelen en tankpassen (mits daarvoor geschikt). Buiten openingstijden kunt u gebruik maken van de buitenpaal, die de meest gangbare tank- en bankpassen accepteert.

Nieuwsgierig geworden?  Dan verwijzen wij u graag naar deze website. Hier staat uitgebreid vermeld wat CNG inhoudt en waar het in Nederland verkrijgbaar is.

 

Hier vindt u een lijst van BP tankstations waar op dit moment CNG verkrijgbaar is.

BP brandstoffen

Wij verkopen de volgende BP brandstoffen:

BP EURO 95 ONGELOOD:
Al onze nieuwe brandstoffen bevatten ACTIVE-technologie. Dat is de naam van de unieke mix van speciale ingrediënten die onze wetenschappers hebben ontwikkeld en die bewezen geavanceerde, vuilverwijderende eigenschappen heeft. Dit betekent dat voor het eerst ook onze reguliere brandstof  het vuil verwijdert dat kan worden achtergelaten door basisbrandstoffen.* Als u BP Euro 95 met ACTIVE-technologie blijft gebruiken helpt het u met:

•een motor die draait als nieuw 
•meer kilometers per tank
•een soepelere rijervaring
•minder risico op onverwacht onderhoud

* Basisbrandstoffen zijn brandstoffen die alleen voldoen aan de NEN EN-standaard.


BP ULTIMATE ONGELOOD 98:
Al onze nieuwe ongelode benzines  beginnen vuil te bestrijden zodra u uw motor start. Nieuwe BP Ultimate Ongelood 98 met ACTIVE-technologie is onze beste benzine ooit en u kunt er tot 44 kilometer per tank meer mee rijden.*

Als u bij elke tankbeurt kiest voor BP Ultimate Ongelood 98 helpt u uw motor optimaal te laten presteren.

* Gebaseerd op een verbruik van 650 kilometer per tank. Getest in verschillende voertuigen in vergelijking met ongelode basisbenzine met 95 RON (benzine die alleen voldoet aan de NEN EN-standaard). De gemiddelde verbetering van bereik is 29 kilometer.
De daadwerkelijke toename is afhankelijk van het voertuig, de rijstijl, de toestand van de weg en andere factoren.


BP REGULAR DIESEL:
Al onze nieuwe brandstoffen bevatten ACTIVE-technologie. Dat is de naam van de unieke mix van speciale ingrediënten die onze wetenschappers hebben ontwikkeld en die bewezen geavanceerde, vuilverwijderende eigenschappen heeft.

Dit betekent dat voor het eerst ook onze reguliere  Diesel het vuil verwijdert dat kan worden achtergelaten door basisbrandstoffen.* Als u BP Diesel met ACTIVE-technologie blijft gebruiken helpt het u met:

• een motor die draait als nieuw
• meer kilometers per tank
• een soepelere rijervaring
• minder risico op onverwacht onderhoud

* Basisbrandstoffen zijn brandstoffen die alleen voldoen aan de NEN EN-standaard.


BP ULTIMATE DIESEL:
Al onze nieuwe dieselbrandstoffen beginnen vuil te verwijderen zodra u uw motor start. Nieuwe BP Ultimate Diesel met ACTIVE-technologie is onze beste diesel ooit en u kunt er tot 56 kilometer per tank meer mee rijden.*

Als u bij elke tankbeurt kiest voor BP Ultimate Diesel helpt u uw motor optimaal te laten presteren.
* Gebaseerd op een verbruik van 850 kilometer per tank. Getest in verschillende voertuigen in vergelijking met basisdiesel (diesel die alleen voldoet aan de NEN EN-standaard).
De gemiddelde verbetering van bereik is 35 kilometer.
De daadwerkelijke toename is afhankelijk van het voertuig, de rijstijl, de toestand van de weg en andere factoren.


BP LPG:
Autogas kan ook voor uw auto een uitstekend alternatief zijn. Maar wat is het nu precies? Autogas of LPG is een mengsel van propaan en butaan in wisselende verhoudingen dat onder druk vloeibaar wordt gemaakt. Het wordt als vloeistof getankt bij een van onze gas tankstations, maar komt als gas in uw motor. Autogas verbrandt daardoor vollediger dan benzine of diesel en veroorzaakt dus minder schadelijke uitlaatgassen.

Bij de verbranding van autogas komen vrijwel geen koolmonoxide (CO) en stikstofoxiden (NOx) vrij. Verder produceert autogas volgens Milieucentraal ruim 10 % minder kooldioxide (CO2) dan benzine. Autogas is als autobrandstof het minst schadelijk voor het milieu.